Tøff bortekamp i vente

Kampene kommer på løpende bånd om dagen og kun 3 dager etter det skuffende uavgjortresultatet hjemme mot Sassuolo venter en meget tøff oppgave når Sampdoria er vertskap på Stadio Luigi Ferraris. 
torosidissampdoria

For utenom Tottis 300. scoring i Roma-trøya var søndagens hjemmemøte mot Sassuolo et skuffende parti for Roma som kun få dager tidligere hadde tatt et meget sterkt poeng mot Barcelona i Champions League. Rudi Garcia valgte å bytte om på flere posisjoner for å spare spillere til det tette kampprogrammet som er fremover og det er ventet at «førstelaget» stiller fra start når Roma skal prøve å ta alle tre poengene fra et tøft borteoppgjør.

Digne og Florenzi er ventet og gå inn på laget igjen, mens De Rossi kan bli satt ned som stopper til fordel for Rudiger som har fått kneproblemer og Keita tar hans plass på midtbanen. På topp får Dzeko tillit med Salah og Falque på hver sin kant.  I mål kommer De Sanctis til å stå ettersom Szczesny fortsatt er skadet. Totti er ikke med til Genoa ettersom han har fått en skade i en finger på høyre hånd

Mange husker nok oppgjøret på Luigi Ferraris for to år siden da Benatia lekte Diego Maradona i tillegg til at Gervinho satt inn sitt første mål i Roma-trøya, resultatet da ble 2-0 og er den eneste seieren Roma har hatt borte mot Sampdoria på de siste seks oppgjørene. Fjorårets kamp var en meget lite underholdende kamp og endte 0-0.

Sampdoria røk på hodet ut av Europa League da de tapte hele 4-2 sammenlagt mot Vojvodina (0-4 på hjemmebane) i Walter Zengas trenerdebut for i Blucerchiati. Bedre gikk det i serieåpningen da de feide nyopprykkede Carpi av banen og vant 5-2 etter å ha ledet 5-0 før 40 minutter var spilt. Videre tok de et sterkt bortepoeng mot Napoli før de igjen vant på hjemmebane mot Bologna. Sist serierunde ble det tap for meget formsterke Torino. Det betyr at Sampdoria ligger poenget bak Roma etter fem spilte serierunder og det er ventet at det blir et meget jevnt oppgjør.

Ingenting har endret seg for Sampdoria når det gjelder skadefronten; Cassani, Coda og De Silvestri er langtidskadd, mens Angelo Palombo akkurat ikke rekker kampen mot Roma grunnet ryggproblemer. Selv om det ble tap i forrige serierunde er det ikke ventet at Zenga gjør de store utskiftningene, men Christodoulopoulos får nok sjansen til fordel Regini som hadde en meget svak kamp sist og ble byttet ut til pause etter å ha vært svak på begge målene til Torino.

Kampstart er onsdag 20.45 og matchen kan sees på asroma.no

Forventede lagoppstillinger:

SAMPDORIA (4-3-1-2): Viviano; Christodoulpoulos, SIlvestre, Moisander, Pereira; Ivan, Fernando, Barreto; Soriano; Muriel, Eder

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Florenzi, Manolas, De Rossi, Digne; Pjanic, Keita, Nainggolan; Salah, Dzeko, Falque