Sesongens første tap

Da tok Romas poengrekke slutt.

Kampen mot Sampdoria var en småpussig affære. Roma kontrollerte kampen i stort sett samfulle 90 minutter, men slet, spesielt i første omgang med å få til avslutninger. Radja Nainggolan burde gitt Roma ledelsen da han fikk avslutte uforstyrret inne i sekstenmeteren, men belgieren brant til og ballen traff kun reklame.

Eter en målløs første omgang tok det bare fem minutter av den andre før vi fikk kveldens første scoring. Sampdoria fikk frispark i god posisjon. Roma hadde tre mann i muren, men Soriano satte et sperretrekk som Eder utnyttet ved å skru ballen rundt muren og ned i hjørnet til høyre for Morgan De Sanctis.

Etter dette tok Roma fullstendig over kampen, men som så mange ganger før resulterte ikke mye ballinnhav i spesielt mange farlige sjanser. Men etter 69 minutter fikk Roma uttelling. Miralem Pjanic fant Mohamed Salah inne i feltet og sistnevnte hadde ingen problemer med å score for andre kamp på rad. 1-1.

Roma kjørte på for seieren, som seg hør og bør. Sampdoria hang i tauene, men fikk fart på seg på en kontring etter 85 minutter. Eder kom på skuddhold fra skrått hold og fyrte av. Ballen kom inn på tvers av feltet og Romas ellers gode Kostas Manolas greide på merkelig vis å ramle bakover mens han sparket ballen inn i egne nettmasker.

Dermed ble det tap for Rudi og Roma. Offensivt er det mye som minner om maskineret som var fullt av støv og sand forrige sesong. I tillegg fikk Roma tildelt 18(!) hjørnespark uten å skape en eneste farlighet fra en av disse. Det må øves mer.