Tanti auguri, Francesco Totti.

Hvor heldige er vi ikke som har en av verdens fotballegender som kapten på laget? Og at han faktisk spiller nogenlunde fast og fremdeles holder et nivå som blir beundret av både med- og motspillere? Det er en glede å gratulere Francesco Totti med 39-årsdagen i dag, og vi linker til en video til som vil sette et smil på enhver romanisti sitt ansikt.

[youtube height=»HEIGHT» width=»WIDTH»]PLACE_LINK_HERE[/youtube]

Dette, samt at Roma overbevisende slo Carpi i går kveld, skulle ha gjort denne dagen utelukkende til en gledes dag. Men den gang ei. Som kjent ble 3 spillere, inkludert Totti selv, tatt av banen med skade i løpet av ovennevnte kamp. AS Roma har offisielt sluppet informasjon om skadene. Når det gjelder Totti skal det gjelde en muskelskade i høyre lår. Det medisnske teamet melder at de skal se an situasjonen i ti dager før de kommer med en ny vurdering på hvor lenge han blir ute, men flere kilder melder at skal dreie seg om ca. tre til fire uker.

Angrepsrekka til Roma er sterkt svekket. Edin Dzeko er også meldt skadet i tre til fire uker etter påvist kneskade. Med et hektisk kampprogram i vente blir det spennende å se hvem Rudi Garcia vil gi tillitt i midten av Romas angrep den neste måneden. Kanskje får vi se det første av det hittil ubeskrevne kortet Ezequiel Ponce?

Som om ikke dette var nok ble også Keita byttet ut med skade i går. Her skal det også dreies seg om en muskelskade i høre lår, og legeteamet skal igjen evaluare på nytt om ti dager for å se hvor lenge han må sitte på sidelinjen. Her sier andre kilder at det sannsynlige svaret blir omtrent to uker.

Vi krysser fingrene for rask forbedring for alle nevnte. Og igjen, gratulerer med dagen, Francesco Totti.