Serie A til Viasat!

Modern Times Group (MTG) bekrefter i dag at de har kjøpt opp rettighetene for Serie A!

Viasat

Siden  C Mores Serie A-rettigheter utløp i sommer har ikke den italienske fotball ikke blitt vist på norske TV-skjermer denne sesongen hittil.

Men endelig har MTG som har TV-kanaler som TV3, Viasat 4, TV6 og Viasat Fotball i tillegg til strømmetjenesten Viaplay i stallen bekreftet at de har sikret seg rettighetene på Serie A frem til 2017/2018-sesongen!

MTG har som mange vet allerede rettighetene til Champions League i tillegg til Ligue 1 og Eresdivise, nå kommer altså Serie A og La Liga innunder samme paraply: «Vi sitter nå på rettighetene til flere av de viktigste ligaene utenfor England. I tillegg har vi fra før Champions League – selve indrefileten i internasjonal klubbfotball. Vi gleder oss til å presentere dette for våre seere, og kan vel nå kalle Viasat og Viaplay for selve hjemmet til europeisk fotball.» sa administrerende direktør i MTG, Trygve Rønningen.

Hvilke kamper som vises hvor er fortsatt usikkert, men det som er sikkert er at de begynner å vise allerede førstkommende helg med norske kommentatorer. Det er mulig at kamper i fremtiden vil bli vist på gratiskanalen Viasat 4, men i førsteomgang vil kampene bli vist på betalingskanalene til Viasat Fotball i tillegg til strømmetjenesten Viaplay.

Så nå kan du både få se Roma i Serie A og i Champions League med kun ett abonnement.

PS! Ettersom rettighetene nå er kjøpt har ikke vi mulighet til å vise Serie A Live på asroma.no lengre, vi håper dere har satt pris på tilbudet og vi i redaksjonen må takke Eversport for muligheten som de gav oss i den «TV-pausen» vi dessverre hadde på norske skjermer.