«Det kunne blitt 7-7!»

Tidligere Roma-spiller og nå direktør i Bayer Leverkusen Rudi Völler var i ekstase etter tirsdagens Champions Leauge-match: «Det kunne endt 7-7. Det var fantastisk! Vi viste at Roma ville skape trøbbel for oss, men treneren gjorde noen smarte grep og kom tilbake. Den som vinner på Olimpico neste runde vil ha en god sjanse for å gå videre.»

I Roma-leieren var det en mer lavmålt stemning. «Man kan ikke spille uavgjort i en kamp som denne. Vi hadde alt i vår hule hånd, men rotet det bort på slutten. Vi tapte to poeng, men i motsetning til kampen mot BATE kom vi tilbake og var overlegne i forhold til motstanderen.» uttalte målscorer Miralem Pjanic

Rudi Garcia var ikke fornøyd slik som kampen endte, men tok med seg noe positivt: «Vi kan ta med oss minst to positive ting fra denne kampen; Vi kunne ha gitt opp på 2-0, men i stedet for slo vi tilbake og scoret fire mål. Med 10 minutter igjen å spille skulle vi ha spilt bedre defensivt, men vi tar ett poeng på bortebane og det er positivt.»

Videre sa franskmannen blant annet dette:

«Det er sant at fire mål på bortebane er mye, men holdningen som laget viste var viktig. Vi ble liggende for lavt og muligens hadde vi trengt og være mer bestemt. Deres tredje mål var vakkert for alle som så det og vi kunne ikke gjøre så mye med det.  I andre omgang gav vi Bayer for mye rom og de slo hardt tilbake på kontringer. Det er helt sant at vi sliter med balansen i laget når vi ikke har ballen. Uten Castan 100% klar og Rudiger akkurat tilbake fra skade var det ikke lett. Det var dog ikke bare feilene i forsvar ettersom vi ikke gav Bayer nok problemer når vi skulle spille oss ut. I garderoben må alle forstå at dette er alle sin feil. I angrep scoret vi fire mål, men skryten går til alle sammen. På en annen side vi må så absolutt bli bedre i forsvar.»