Uavgjort i åttemålsthriller

Roma kom sterkt tilbake fra en tidlig 2-0 ledelse til Bayer Leverkusen og ledet 4-2 før det hele kollapset på tampen. 

De Rossi Leverkusen

Før kampen ville nok mange Roma-supportere sett seg fornøyd med ett poeng borte mot Leverkusen og fortsatt være i den posisjon at man har alt i egne hender når det kommer til tanke på avansement og etter 20 minutter hadde nok de mest optimistiske tatt til takke med ett poeng da Hernandez hadde scoret to ganger bak Szczesny.

I motsetning til mot BATE Borisov hvor Roma også kom bakpå tidlig slo Roma tilbake med en gang og De Rossi (!) pirket inn to(!!!) dødballmål før dommeren blåste for pause.

Roma skulle muligens gått til pause med ledelse ettersom Gervinho ble klart felt alene med keeper, men dommeren valgte da å la fløyta og det røde kortet ligge selvom TV-bildene viste noe annet.

Med 2-2 til pause fikk Roma blod på tann og kjørte Bayer Leverkusen over ende i 2.omgang og Pjanic sørget (selvfølgelig på frispark) for at Roma gjorde snuoperasjonen komplett med et fantastisk mål som bare Pjanic kan.

17 minutter sto igjen på kampuret da Falque sørget for Romas fjerde etter et fantastisk forarbeid av Gervinho og Roma var oppe i 4-2.

Men så begynte Roma å vise sitt sanne jeg og Leverkusen slo effektivt tilbake med scoringer av Krampl og Mehmedi i sluttminuttene.

Med 4-4(!) ligger Roma fortsatt sist i Gruppe E med to poeng etter halvspilt gruppespill, men med en seier hjemme mot Leverkusen om to uker vil sørge for at Roma kommer opp på 2. plass og har alle muligheter for å ta seg videre.