Prandelli: Roma er definitivt de best rustede til å ta Scudetto

Den tidligere landslagstreneren er sikker i sin sak ovenfor Calciomercato.it og hevder Roma er bedt rustet til å vinne årets Serie A.

prandelliRoma klatret til første plass denne helgen etter borteseieren mot Fiorentina. Samtidig vant også Juventus sin hjemmekamp mot Atalanta, selv om de for øyeblikket befinner seg på nedre halvdel av tabellen, er de tittelforsvarer og serien er langt i fra avgjort.

Cesare Prandelli som ledet landslaget fra 2010-2014 er likevel trygg i sin sak og har følgende analyse etter seieren mot Viola.

«Roma hadde en veldig modig innsats i første halvdel av kampen, og en glitrende en etter at de scorte mål. Dette har gitt vann på møllen, for inntrykket jeg har hatt de siste ukene, av kvaliteten må spillerene og dybden på laget. Roma er definitivt de best rustede til å ta Scudetto».

«De har fortsatt problemer i forsvaret, slik som vi også så i kampen mot Bayern Leverkusen, men det har også med kvaliteten på spillerene som settes i forsvar og på midtbane, som har en klar offensiv mentalitet.»

Neste serierunde er allerede i morgen onsdag, mot Udinese. La oss håper Prandeli har rett og Roma beholder førsteplassen.