Sjansesløseri av de sjeldne

Det ville seg så absolutt ikke for Roma lørdag kveld. I samtlige 90 minutter presset Roma for en scoring, men Handanovic i Inter-buret gjorde det han kan beste og holdt unna. Dermed måtte Roma for første gang siden 8. mars gå målløse av banen.

Pjanic Inter

 

Inter vant lørdagens toppoppgjør 1-0 etter at Gary Medel satte inn et langskudd etter halvtimen spilt, men det var ingen tvil over hvem som hadde det spillmessige overtaket på Giuseppe Meazza: Skudd 9-19, Skudd på mål 3-9, cornere 4-9, ballinnehav 40-60.

Statistikken sier sitt, men målprotokollen sa dessverre noe annet. Dermed leder Inter nå serien med 11 scorede mål på 11 kamper, mens Roma ble dyttet ned til 2.plass før resten av runden avsluttes søndag og mandag.

Nå venter en meget viktig uke for Romas del med Leverkusen på onsdag og derby på søndag som Miralem Pjanic dessverre må stå over etter at han pådro seg rødt kort et kvarter før slutt.