Foran Bologna – Roma

Endelig er det tid for en ny runde i Serie A, og Rudi Garcia og kompani reiser til Emilia-Romagna, til Stadio Renato Dell’Ara, til Roberto Donadoni og til Mattia Destro. Bologna har, som de av dere som har fulgt med på resultatene så langt i sesongen, hatt 12 heller skuffende runder og ligger på en 16. plass med 12 poeng: fire seire, null uavgjort, og åtte tap. To av disse seirene kom etter at Roberto Donadoni tok over skuta etter Delio Rossi fikk fyken i oktober.

Bologna er et lag som sliter forover, og skaper faktisk minst sjanser av alle lag i ligaen De står med 11 scorede mål,  hvorav gode gamle Destro har så langt kun har bidratt med ett eneste ett (samme mann som i sin tid var linket både til Arsenal og Wolfsburg).

For Roma sin del er skadesituasjonen i angrep blitt ytterlig forverret i løpet av landslagspausen. Ikke bare er Salah som kjent ute, men nå har også Gervinho blitt satt på sidelinjen i anslåtte 3 uker etter å ha blitt skadet under Elfenbenskystens seier mot Liberia tidligere uken. Dette betyr trolig at Juan Iturbe vil bli gitt sin sjanse til å vise seg frem i de kommende ukene. I tillegg er som De Rossi fremdeles ute og er ikke med i Garcia sin tropp for morgendagen. Det samme gjelder også Francesco Totti.

Vi tror på følgende startellever:

Roma, 4-3-3: Szczesny; Digne, Rudiger, Manolas, Florenzi/Maicon; Nainggolan, Keita, Pjanic; Falque, Dzeko, Iturbe

For Bologna sin del er kun Zuculini på skadelisten, og Donadoni kan stort sett velge fritt. Vi forventer en lagoppstilling tilnærmet dette:

Bologna, 4-3-3: Mirante; Masina, Gastaldello, Okionomou, Rossettini; Rizzo, Diawara, Donsah; Giaccherini, Destro, Mounier

Avspark er klokken 18, og kampen vises på Viasat Sport.

Forza Roma!