Baldissoni om Barcelona og tiden fremover

Det er ikke  mye å se lyst på for Roma-fans om dagen. Hvordan heiser man seg opp etter å ha blitt skolert på Nou Camp? Vel, konsernsjef Mauro Baldossini hadde følgende å si til asroma.it fredag:

«Jeg deler skuffelsen og sinnet etter tapet, men jeg er ikke deprimert. Det ville være å suge ut energien som vi trenger til å være i de avgjørende øyeblikkene og reagere. Åpenbart er vi veldig skuffet og ærlig talt så var det flaut». «Den eneste rette instillingen er å beklage til Roma-fans, spesielt de som reiste til stadion. De var stolt kledd i Roma-drakter og ble skuffet av laget».

«Vi utvikler os fremdeles, og som vi har sett kan dette ha uforventede tilbakesteg innimellom. Tydeligvis trenger vi å sokse opp. Selv om vi har lagt resultatet bak oss må vi ikke glemme det». «Vi burde bruke slike erfaringer til å hjelpe oss til å bli mer modne slik at vi ikke opplever det samme igjen. Vi kan heldigvis fremdeles komme dit vi vil med å tro på ferdighetene vi har. Hvis vi klarer dette (å komme videre i Champions League, red.anm.) vil vi vise at vi har forbedret oss fra tidligere år».

Det har vært rykter om at Garcias jobb ligger i faresonene, og at han må vinne de neste fire kampene for å beholde jobben. Annet enn å gjenta de samme type frasene som vi allerede har nevnt, svarer Baldissoni skarpt på de som mener at Garcia er på vei ut av døren:

«Det er absurd at vi må gjenta oss selv hele tiden. Vi kommer ikke til å bytte manager – som med spillerne, blir han bedømt for resulatater. Det kan du ikke gjøre hver eneste uke, og man kan ikke ta avgjørelser angående treneren som følge av en kamp. I det lange løp er alle ansvarlig for resultatene.»

Et annet rykte som har kommet opp etter tirsdag er at James Pallotta skal være langt fra fornøyd. Baldisonni avviser at stemningen er noe spent: «Alle har sagt noe om noe som ikke har skjedd. Jeg vil ikke snakke om det nå, fordi det er ikke relevant. Om presidenten vil snakke så gjør han det offentlig og tydelig. Versjonene dere har lest er ikke troverdige».

Men, vi får se. Garcia er og blir en mann som er elsket og hatet, nesten fra kamp til kamp. Kanskje får vi et svar i løpet av de kommende ukene, når de fire ovennevnte matchene er over. Kvalifikasjon for sluttspillet i Champions League er iallfall en nøkkel.

Uansett så gleder vi oss nok en gang til kamp i helgen. Daje!