Iturbe ut på lån?

Forventningene var store til Juan Manuel Iturbe da Roma snappet opp lynvingen foran nesa på Juventus og Milan sommeren 2014, men etter halvannet år i den evige stad har man fortsatt til gode å se hva Iturbe virkelig kan. 

 

Statistikken er dyster for Iturbe i Roma; 52 kamper har resultert i 5 mål, 5 assist og 6 gule kort. Ser en i forhold til antall minutter scorer 22-åringen i underkant av hver åttende spilte time. Dette er langt i fra godt nok for en spiller som hadde en prislapp på over 200 millioner kroner (€22M + bonuser) for halvannet år siden.

Mange har sett seg lei på Iturbes ekstremt dårlige første-toucher og inneffektivitet foran mål og må kan det se ut som Sabatini vil sende Iturbe ut på lån i januar, men spørsmålet er hvor. Genoa var interessert i sommer, men Sabatini trakk i siste liten i nødbremsen og stoppet overgangen. Genoa skal fortsatt være interessert i vingen, men etter ryktene skal de få konkurranse av Bologna, Sassuolo og muligens Torino melder VoceGiallorossa.it

Muligens er et lån til en mindre klubb tingen for spilleren som scoret hele 8 ganger (+5 assist) for Hellas Verona i 13/14-sesongen.