Før Torino-Roma

På det uvanlige tidspunktet lørdag klokka tre skal Roma prøve å komme ut av den dårlige perioden de er inne i.

Roma har tre strake kamper uten seier og gikk på et skammelig nederlag hjemme mot Atalanta forrige helg. Det har lagt et enormt press på trener Rudi Garcia som virkelig kjenner at det brenner under føttene hans. Det har blitt skrevet og sagt mye om franskmannen den siste tiden, blandt annet at utfallet av lørdagens kamp samt CL-oppgjøret mot BATE på onsdag avgjør hans videre Roma-skjebne.

Torino i Torino er ingen lett oppgave. Juventus-naboene er trygt plassert på 8. plass på tabellen bare seks poeng bak Roma. De er klart sterkest hjemme der de står med 4-2-1 så langt. Farnerud og Maksimovic er ute av dagens oppgjør, mens det blir en kamp mot klokka for Obi og Gaston Silva.

Den gledelige nyheten i Roma-mørket er at Gervinho igjen er tilbake i troppen etter å ha skadet seg under forrige landslagssamling. Ivorianeren har bidratt med sju mål og to assist så langt i årets sesong, og laget har slitt tungt med fraværene til ham og Mohamed Salah. Ellers for Roma er Totti, nevnte Salah og selvsagt Strootman ute.

Trolige lagoppstillinger:

TORINO (3-5-2): Padelli; Bovo, Glik, Moretti; Peres, Acquah, Vives, Baselli, Molinaro; Quagliarella, Belotti

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Florenzi, Manolas, Castan, Digne; De Rossi, Nainggolan, Pjanic; Gervinho, Dzeko, Falque

Avspark er LØRDAG kl. 15.00 og kampen kan ses på Viasat Sport og Viaplay. DAJE ROMA!