Gervinhos skade ikke alvorlig

Gervinho haltet av banen på egen maskin etter kun 25 minutter spilt under gårsdagens uavgjortresultat mot Torino. Mange fryktet at Gervinho som akkurat hadde kommet tilbake fra et to ukers langt skadeopphold hadde slått opp igjen muskelskaden som holdt han ute, men etter tester på Trigoria i dag er det konkludert at det ikke er alvorlig og ingen muskelskade. Roma skriver i en pressemelding at de vil teste Gervinho dag for dag. Så muligens får vi se Romas toppscorer i den helt avgjørende Champions Leauge-kampen på onsdag. Gervinho har 7 på 14 kamper så langt denne sesongen.

Vasilis Torosidis ble også skadet under gårsdagens kamp til tross for at han kun spilte de siste fem minuttene. Grekeren er ventet å være ute i tre uker i følge Romas pressemelding.

Av de andre skadde så er Mohamed Salah mirakuløst tilbake i full trening etter det som så ut til å være sesongtruende under derbyet for en måned siden, men egypteren kan rekke onsdagens skjebnesvangre kamp. Francesco Totti nærmer seg også kampklar igjen etter over to måneder på sidelinjen, dog så kan de to tøffe kampene som kommer neste uke (BATE og Napoli) være for tidlig.

Kevin Strootman la ut på sin Instragram-profil forrige uke at han begynte å trene så vidt med ball igjen, men det er dessverre merter escort fortsatt en stund før vi kan se han på banen igjen. Om han blir kampklar i løpet av sesongen er det en sjanse for, men de vil nok nødig ta noen sjanser med nederlenderen som så vidt har spilt kamper de siste to årene.