Reaksjoner etter BATE-kampen

Roma spilte 0-0  hjemme mot BATE Borisov og tok seg videre til 8-delsfinalen, men bortsett fra det var det meget lite positivt å ta med seg fra kveldens kamp. Her er noen utdrag av noen av de sentrale aktørene hadde å si etter kampen.

Rudi Garcia: «Vi gjorde alt det vi kunne for å vinne. Selvfølgelig kunne vi ha gjort det bedre, men vi hadde 24 skudd. Vi går videre og med tanke på den tøffe tiden vi er i nå så er det viktig. Jeg  forventet å vinne, men vi viste at et uavgjort kunne holde og det var slik det gikk. Vår dårlige form koker ned til at vi ikke har det samme laget som før, jeg har færre valg, spesielt på topp.» 

Szczesny: «Det var ikke en vakker forestilling, men vi gikk videre og det er det viktigste, dog så hadde vi flaks.»

Nainggolan: «Vi skapte mye og kom til mange sjanser. Vi skulle ha vært mer bestemte foran mål for vi prøvde å vinne kampen. Det gikk bra med tanke på at bare trengte et uavgjort, men disse kampene skal vinnes. Fansen forventer like mye som vi gjør»

Florenzi: «Vi kom heldigvis videre til 8-delsfinalen, men fansen har all sin rett til å pipe på oss når de betaler for dette her. Hadde dog foretrukket at det var 70 000 som hadde pepet på oss.»

Pallotta: «Laget fortjener applaus, men det eneste fansen gjør er å pipe. De jobber dag ut og dag inn og fortjener en bedre fanskare.»