Roma ute etter Zvonmir Boban som ny lagssjef?

I følge flere kilder har det blitt kjent at Roma har et ønske om å opprette en ny posisjon i klubben, som skal fungere som et bindeledd mellom klubbens ledelse og A-laget. 

Zvonimir_Boban_477313S1

I følge Boban’s egen arbeidsplass, Sky Sport Italia har Roma i løpet av de siste dagene vært i kontakt med den tidligere Milan-stjernen for å tilby han stillingen som «lagssjef».

Lagssjefen vil fungere som «limet» mellom ledelsen og stjernelaget, og vil være den i ledelsen som virkelig kan få en følelse av hvordan stemningen er i garderoben, før og etter kamp, samt få komme tettere på spillerene.

Boban er for øyeblikket «fotballekspert» hos Sky Italia, og la skoene på peisehyllen for flere år siden. Boban har gjort seg kjent ved å ta bladet fra munnen når klubber, lag, spillere og trenere har fortjent kritikk. Han er sett på som en av de fremste ekspertene i Italia, spesielt med tanke på sin bakgrunn som porffspiller.

Håpet er at Boban kan hjelpe klubben med en vinnermentalitet, men eller uten nåværende trener.