Målløst i Napoli

Det begynner å bli farlig lenge siden Roma sist vant en fotballkamp og den rekken ble ikke brutt søndag kveld, men likevel var det et steg opp fra de siste kampene.

derossihiguain

Det var ingen vakker fotballkamp og det var få sjanser på Sao Paolo søndag kveld. I løpet av de første 45 minuttene hadde ingen av lagene avfyrt et skudd på mål og den store snakkisen i pausen var at assistentdommer Cariolato forlot banen i tårer grunnet en strekk.

De siste 45 minuttene åpnet det seg mer opp for begge lag, men det var Napoli som sto for de største sjansene. Szczesny reddet mesterlig det som kom av skudd, mens Roma ikke greide å utfordre Reina en eneste gang. Dog så fikk Roma ballen i mål da Rüdiger(!) la inn til De Rossi(!) som headet ballen i mål, men dessverre vinket domminnbytteren Barbirati av ettersom ballen hadde skrudd over dølinjen på innlegget fra tyskeren.

Derby del Sole endte dermed målløst for første gang på 20 år og for første gang på over 10 år spilte Roma to strake 0-0 matcher. Forhåpentligvis bir den nå seks kampers lange seierstørken stoppet når Roma tar i mot Spezia i Coppa Italia kl. 14.30 på onsdag. Roma ligger nå hele syv poeng bak serieleder Inter og forhåpentligvis blir ikke den luken noe større før julepausen når Roma tar imot Genoa neste helg til årets siste Roma-kamp.