Nyhetsoppdatering, 3. juledag

Dagene før åpningen av januarvinduet er relativt stille i Roma. To brasilianere skal imidlertid være på vei til Trigoria på nyåret. En av disse er Fluminenses midtbanetalent Gerson. Det har vært klart siden i sommer at 18-åringen skal kle seg i gult og rødt i 2016, men det blir dessverre ikke denne sesongen. Gerson skal i stedet tilbringe sine første seks måneder i Roma kun ved å trene med laget og bli kjent med landet, medspillere og språk. Dette skal ha blitt foretrukket av ledelsen i Roma fremfor en mulig ordning hvor Fluminense skulle låne spilleren frem til sommeren.

Den andre brasilianeren ble også nevnt i sommer er Alisson. Keeperen som for tiden spiller i Internacional har imidlertid vært alt annet enn sikker for en overgang til Roma, da andre italienske klubber også skal ha vært nære. Dette er fremdeles tilfelle, men det er optimisme i Romaleiren. Walter Sabatini ska ha uttalt til en brasiliansk avis at avtalen fremdeles ikke er i boks, men at det jobbes med sikte på en løsning snarest.

 

I andre nyheter kan det i følge Gazzetta se ut som at Francesco Totti endelig er snart klar for spille igjen, og nærmere bestemt til kampen mot Chievo den 6. januar. Kapteinen har ikke spilt siden den 26. september, og situasjonen i klubben har som kjent forverret seg betraktelig i hans fravær. Forhåpentligvis kan denne returen være en viktig brikke i veien tilbake til vinnende, mer stabile og selvsikre veier.

Helt til sist melder Corriere Dello Sport at 4-4-kampen mellom Roma og Leverkusen i Tyskland i høst har blitt nominert til årets kamp av UEFA i år. For fans av begge lag huskes nok kampen med blandede følelser, men den var i alle fall ikke kjedelig.

Videre god jul!