Conte linkes til Roma

Det er forholdsvis stille rundt Roma om dagen, og ikke en gang det forestående transervinduet har gitt noen rykter man hopper i taket for. Rudi Garcia, som de fleste forventet skulle forsvinne uavhengig av seieren mot Genoa rett før jul, er fortsatt Roma-trener.

Det hindrer ikke media i å spekulere i hvem som kommer til å ta over når han en gang forsvinner fra den evige stad. Med mindre julen har brakt med seg et lite fotballmirakel til Trigoria og Roma plutselig spiller champagnefotball og drar i land trepoengere etter trepoengere i 2016, er det vel få som tror Rudi Garcia fortsatt sitter i sjefsstolen når oppkjøringen til 2016/17-sesongen starter om seks-sju måneder.

Premium Sport har avsatt noen linjer i romjulen til å hevde at Italia-sjef Antonio Conte kan bli franskmannens arvtaker. Mannen som gjenreiste Juventus sin noe tvilsomme stolthet har ikke gitt forbundet noen klar indikasjon på om han ønsker å fortsette som landslagssjef etter EM i Frankrike kommende sommer. Dersom Conte er lysten på en ny klubbjobb vil Roma trolig kunne lokke den mistenksomt hårfagre treneren til verdens hovedstad.

Dersom Conte skulle komme til Roma tror de fleste medier at han vil ta med seg Giorgio Perinetti som sportsdirektør og dermed sette en stopper for Walter Sabatinis tid i klubben. Perinetti, som for øyeblikket jobber for Venezia, kommenterte selv ryktene tirsdag:

«Jeg har kontrakt med Venezia i tre år og den akter jeg å respektere. Jeg vet ikke hvordan visse rykter har oppstått. Jeg kjenner ikke til Contes fremtid og jeg har ikke hatt kontakt med noen i Roma.»

Så spørs det om den Roma-fødte herremannen (som har jobbet i klubben tidligere) hadde greid å sin nei dersom hjembyen kom kallende.