Offisielt: Iturbe klar for Bournemouth

Etter to og et halvt år i klubben forlater Juan Manuel Iturbe den evige stad.

iturbe cska

Det startet med at Iturbe skrev avskjedsbrev og var så godt som klar for Watford så kom ryktene om at Bournemouth hadde kommet på banen og i dag kom bekreftelsen fra Bournemouth selv på at Iturbe har offisielt signert for The Cherries. Etter rapportene skal både Roma og Iturbe selv ha kommet bedre ut økonomisk sett med tanke på at destinasjonen ble Bournemouth som la betydelig mer penger på bordet for vingen.

I førsteomgang er det kun snakk om et lån ut sesongen for argentineren. Bournemouth betaler €1.2M for selve lånet + €1M i eventuelle bonuser i tillegg foreligger det også en avtale om opsjon som må benyttes ved visse situasjoner. Hva som skal til for at opsjonen må benyttes er ikke offentliggjort. Det er heller ikke presisert hvor stor opsjonssummen er på i pressemeldingen fra AS Roma, men det ryktes i at den skal ligge på rundt €24M

Det ble kun fem mål på de 56 kampene i Roma-trøya for Iturbe, dog så var scoringene mot blant annet CSKA Moskva, Juventus og ikke minst Lazio i nest siste serierunde forrige sesong.

Vi ønsker Iturbe lykke til i Bournemouth!