Ha det bra, Rudi Garcia – Hei igjen, Luciano Spalletti?

Dere som er ivrige nok Roma-supportere til å titte innom denne siden i ny og ne, har nok ganske sikkert fått med seg at Roma trolig vil bytte trener i løpet av dagen i dag eller dagene som kommer. James Pallotta sin misnøye har vokst kraftig den siste tiden, og nå tyder veldig mye på at han endelig har tatt en skikkelig sjefsavgjørelse og at han jobber med å erstatte Rudi Garcia.

Men hva vet vi egentlig om situasjonen? Spalletti har vært favoritten til å ta over helt siden rykteflommen virkelig fikk momentum etter kampen mot Milan i helgen, foran andre navn som Marcelo Bielsa, Chiles landslagstrener Jorge Sampaoli, gode game Marcelo Lippi, Antonio Conte, Eusebio Di Francesco, med flere. I dag verserte det både et bilde og påfølgende rykte av Spalletti på flyplassen, der han visstnok altså skal ha ventet på neste fly til Miami.

Noen har i tillegg meldt at selv om Rudi Garcia holdt den første treningen i dag, skal primavera-sjef Alberto De Rossi blitt kalt inn for å overvære ettermiddagsøkten mens Garcia skal ha blitt kalt inn på teppet av Sabatini, som er en av de få høyt i Roma-hierarkiet som fremdeles er i Italia.

Vi holder selvsagt saken oppdatert på Facebook. Følg med videre!