Offisielt: Ashley Cole ferdig i Roma

Ashley Cole er (endelig) ferdig som Roma-spiller etter at han og Roma har blitt enige om å terminere kontrakten.

coleRoma

Engelskmannen ankom Roma gratis sommeren 2014 og ble aldri noen stor suksess i Roma og begge parter har i dag blitt enige å terminere kontrakten et halvt år før kontraktstiden.

Ashley Cole fikk kun 16 kamper for Roma hvorav 11 av dem var i Serie A. Han startet 14/15-sesongen som førstevalg på venstreback, men mistet plassen til José Holebas etterhvert. Litt oppsiktsvekkende var at Roma aldri tapte en Serie A-kamp med Ashley Cole på banen.

Roma prøvde å kvitte seg med Cole sommeren 2015, men 35-åringen trivdes for godt i den evige stad og takket nei til alle tilbud som kom på bordet. Roma svarte med å ikke føre han opp i Serie A-troppen, ei heller Champions League-troppen denne sesongen. Dog har Cole trent med resten av lagkameratene denne sesongen og hevet lønn.

Ashley Cole var en av de best betalte spillerne i Roma med en årslønn på €2.3M, en lønnspost nå Roma slipper å betale.

Det ryktes om at neste stopp for Cole er LA Galaxy. Vi ønsker Cole lykke til videre!