Notiser, 4. februar

Spesielt to gladnyheter har hatt fokus i nyhetsbildet rundt Roma i dag. Først og fremst er det mye som tyder på at Kevin Strootman er nær en forsiktig retur fra sitt altfor lange skadeavbrekk. Corriere dello Sport melder at nederlenderen vil spille minst en omgang i Primaveras kamp mot Avellino fredag ettermiddag. Strootman selv skal ha uttalt, kanskje noe vagt, at «det er nære» – det kan dermed se ut som at vi kan få se vaskemaskinen tilbake i kampfitness tidligere enn først fryktet.

Nykomlingene El Sharaawy, Zukanovic og Perotti har blitt registrert i Romas oppdaterte UEFA-liste, noe som gjør at de nå kan representere klubben i Champions Legaue. Minner forresten på at første kamp mot Real Madrid spilles på Olimpico onsdag 17. februar.

Den andre hyggelige nyheten er et Daniele De Rossi aldeles ikke sliter med hva det enn var som gjorde at han måtte gå av banen tidlig mot Sassuolo tirsdag kveld. De Rossi forventes dermed å starte i den kommende helgens kamp mot Sampdoria, en kamp som vil spilles uten en suspendert Radja Nainggolan.

Øvrig skal Norbert Gyömbér ha pådratt seg en bruddskade i en tå og kan være være ute av spill i opptil tre uker. Dzeko og Florenzi er for øvrig også begge i tvil for spill i Sampdoria-kampen.