Roma overkjørte Palermo

 

Roma leverte årsbeste da stakkars Palermo gjestet Olimipco og vertene gav seg ikke før det sto 5-0.

dzeko Palermo

De siste 24 timene har vært meget hektiske i Roma med feiden mellom Spalletti og Totti gående som resulterte i at Totti ble vraket i kamptroppen. De rundte 30 000 (inkludert Totti) som hadde møtt opp på Olimpico søndag kveld støttet sin kaptein i forkant av kampen med velkjente sanger, mens Spalletti mottok pipekonsert av de fremmøtte.

Med feiden til side strålte Roma på gressmatta og de oppmøtte fikk se et Roma i perlehumør.

Den første scoringen kom etter halvtimen spilt da Edin Dzeko som kun minuttet tidligere hadde sesongens bom brystet ned et innlegg fra Pjanic før han dunket inn 1-0 bak Palermo-kepper Alastra.

 

Like etter pause dundret Roma på videre og punkterte kampen med tre mål på ti minutter da Keita tuppet inn en corner, før Salah satte inn to kjappe hvorav den siste var en magisk skru ved dølinja.

Edin Dzeko ble kampens gigant da han i sluttminuttene fastsatte sluttresultatet til 5-0 med en heading. Bosnieren noterte seg dermed med to mål og to assist i løpet av kvelden.

Selv om det var mange vakre scoringer var jubelen på stadion uten tvil høyest da Kevin Strootman returnerte på gressmatta. Strootman som har hatt problemer med knærne og kun spilt syv kamper de siste to årene hvorav den siste var 25. januar 2015 gjorde endelig comeback til velfortjent applaus.

Roma tar dermed sin femte strake seier i Serie A og holder tritt med Fiorentina og Inter i kampen om 3. plassen. Neste runde venter Empoli.

strootman