Strootman: «Å gjøre comeback på Olimpico var perfekt»

Kevin Strootman har i snart to år slitt med skader og hjemme mot Palermo var nederlenderen endelig tilbake igjen.

strootmanpalermo

Det har vært en noen tunge år for Kevin Strootman som tok Roma med storm i sin debutsesong i 2013/2014. 9. mars 2014 røk han korsbåndet som holdt han ute i 8 måneder. 25. januar 2015 slo han opp igjen skaden som har holdt han ute til i dag. Det var derfor en meget lettet og glad Kevin Strootman som gjorde comeback da han entret Olimpico i det 77. minutt i storseieren over Palermo.

«Å gå gjøre comeback på Olimpico var perfekt. Spesielt i en kamp som denne.» uttalte nederlenderen til Mediaset rett etter kampslutt.

Strootman nærmet seg comeback i høst, men fikk et tilbakefall på kneskaden og måtte opereres på nytt i september.

«Jeg føler meg som en fotballspiller igjen. Jeg var aldri redd for at jeg ikke skulle komme tilbake. Jeg var 80% klar da legene sa til meg at jeg måtte opereres på nytt. Det har vært tøft, men vi har jobbet bra med det medisinske og lagkameratene. Nå er jeg tilbake på banen, men er ikke 100 % enda og må fortsette å jobbe videre.»

«Det er kamper som i kveld som er grunnen til  at man spiller, en fantastisk stemning på stadion. Jeg føler meg allerede sliten så jeg må fortsette å trene så jeg kan begynne å spille ordentlig.