Totti droppet til dagens kamp!

I går gikk Francesco Totti ut på TG1 Sera og uttalte mange kritiske meninger og Spalletti har nå valgt å droppe Totti fra kamptroppen mot Palermo.

totti spalletti

Francesco Totti er ingen blid mann for tiden og har fått meget lite spilletid denne sesongen og mot Real Madrid fikk han kun tre minutter på banen. I går gikk Totti ut på Rai og forklarte litt om hva han tenker:

«Jeg føler meg i fysisk god form og vil spille. Skaden jeg hadde er over og det er nå kun taktiske grunner til at jeg ikke spiller. Jeg kan ikke bli i Roma som det er nå. Det gjør vondt å sitte på benken. Jeg skjønner at i min alder at jeg spiller mindre, men å avslutte karrièren min som dette er forferdelig etter hva jeg har gitt for Roma. Jeg forventer mer respekt for alt jeg har gjort her.»

Videre uttalte Totti dette om trener Spalletti:

«Vi sier ‘God morgen’ og ‘God kveld’ til hverandre og det er det. Han sier fantastiske ting til meg i media, men ikke til meg direkte. Jeg respekterer han som trener og jeg tror han har det som skal til for å bli i Roma.»

Tottis kontrakt går ut til sommeren og mange frykter at han nå skal legge opp ved sesongslutt:

«Kontrakten min går ut i juni og jeg avventer nyheter fra Pallotta og vil evaluere situasjonen da. Jeg forventer rettferdighet fra folk som forteller meg realiteten om situasjonen og hvordan ting virkelig er. 

 

Det var ventet at Totti skulle starte dagens kamp mot Palermo og at Diego Perotti skulle få hvile, men trener Luciano Spalletti har nå gått til det drastiske steget å sendt kapteinen hjem fra kamptroppen. Vi følger situasjonen videre

Kampen mot Palermo spilles kl. 20.45 i dag.