Pallotta om Totti, Spalletti og Sabatini

Nye asroma.com har vært meget aktiv siden den åpnet for noen små måneder tilbake. Ærlig nok har det ikke vært noe forsøk på å skyve Totti-saken under teppet, og har i dag lagt ut et intervju med klubbpresident James Pallotta, etter at de for to dager siden også fikk perspektiver fra Mauro Baldissoni.

Pallotta gjorde det klart at han var overrasket av Tottis uttalelser i helgen, men at han forstår at det må ha hatt kilde i en viss frustrasjon – og at selv om han ikke hadde forventet noe slik, innrømmer han å forstå noe av denne frustrasjonen. Videre bemerker han at det absolutt ikke ligger noe i at Spalletti ikke respekterer Totti.

«Vi kommer til å sette oss ned og prate med Totti og de andre. Sist gang vi møttes, i desember, fortalte han meg at han ville fortsette å spille. Nå får vi se. Når du eier et lag må du ha respekt for alle spillerne og i dette tilfellet er det en enorm respect for Totti. Han kan bli i Roma enten som spiller eller som en del av ledelsen».

Spalletti ville ikke videre uttale seg om dette før denne nevnte samtalen har tatt sted. Videre ytret Pallotta sin støtte til Spallettis valg om å utelate kapteinen fra troppen for søndagens kamp mot Palermo. Videre var han full av lovord for den nye manageren, og garanterte nærmest at han vil komme til å beholde jobben i overskuelig fremtid.

Det samme kunne han si om Walter Sabatini: «Jeg vil at han skal bli. Han har kontrakt i et år til. Vi diskuterer ofte men vi er alltid venner igjen med en gang etterpå. Er ikke det noe som skjer med alle? Jeg er noe bekymret for helsen hans – han røyker for mye. Og samtidig så er jeg bekymret for Roma, nesten like mye som for min egen familie. Mine venner og bekjente spør alltid om vi kan se kamper sammen, men det går ikke. Jeg må være alene – jeg blir altfor stresset og går frem og tilbake i rommet».

Videre snakket presidenten om muligheten for Scudetto (noe han sier fremdeles er mulig selv om sjansen ble misbrukt i starten av sesongen), om hvor glad han er for at Kevin Strootman er tilbake, og til slutt, om stadion: «Om det var opp til meg hadde den vært ferdig i går. Dessverre dukket det opp en hel del problemer med prosjektet så snart vi begynte, noe vi ikke forventet. Derfor er jeg frustrert. Men vi forsetter stadig å jobbe bak kulissene for at ting skal skje».