Roma innleder samtaler om El Shaarawy

Stephan El Shaarawy har vært en dundrende suksess siden han ankom Roma i januar fra AC Milan etter et mislykket opphold i Monaco. Il Faraone har allerede bidratt med fem mål og to målgivende pasninger.

Roma har kjøpsopsjon på €13 millioner for angrepsspilleren, men Sabatini og co. skal være ivrige etter å senke denne prisen noe, helst med én-to millioner. Det er trolig ikke Adriano Galliani og Milan giret på, El Shaarawys form tatt i betraktning.

Et pressmiddel for Roma i de kommende forhandlingene er imidlertid Stephan El Shaarawys eget ønske om å forbli i Roma etter at låneavtalen utløper etter sesongen.

I andre nyheter er Roma nå i gang med å forberede seg til returoppgjøret mot Real Madrid i Champions League. Roma viste prov på god form ved å feie Fiorentina av banen. Responsen til Real Madrid var ikke snau og banket Celta Vigo 7-1 hjemme på Santiago Bernabeu. Cristiano Ronaldo var den aller vasseste med sine fire scoringer. Det er med andre ord to lag i målform som møtes på tirsdag.