Vårens gruppetur blir Roma – Chievo 8. Mai!

Roma – Chievo 8. mai har blitt valgt som vårens gruppetur, annonseringen kommer noe sent da ingen i styret har hatt anledning til å ta ansvar for turen i Mai. Men vi har nå funnet en løsning og det vil bli arrangert tur. Dette kan fort bli siste mulighet for å se Francesco Totti i en offisiell kamp på Olimpico (om han ikke får en ny kontrakt)

Et solfylt Roma og sesongens siste hjemmekamp burde friste.

Den faste RCN middagen i Trastevere og påfølgende «rangling» i Romas gater!

Fellesmiddag på "Il Ciak" Trastevere

Fellesmiddag på «Il Ciak» Trastevere, 2011

 

Påmelding og billettinfo:

For påmelding ber vi deg fylle ut informasjon i DETTE DOKUMENTET 

Skriv dere også gjerne inn i Eventen på Facebook.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å organisere billettkjøp denne gangen og ber de reisende om å kjøpe billetter direkte fra AS Roma gjennom deres offisielle billettør Listicket : http://www.listicket.com/ticketing/acquisto/acquistoStep1/32694/ROMA-vs-CHIEVO-VERONA-Serie-A-TIM-2015-2016-Anticipata-al-08-05-2016-ore-1230

Vi har en guide til kjøp av billetter fra Listicket her på våre hjemmesider under «Tur -> Reiseguide».

Vi anbefaler Tribuna Tevere for best pris/sikt forhold.

 

Viktig: Roma Club Norvegia tar ikke ansvar for reise og opphold, dette er noe den enkelte må sørge for på egenhånd. Vi anbefaler også å bestille reise og opphold under hele helgen slik at dere får mulighet til å delta på felles arrangementer og unngår problemer i forhold til kamptidspunktet.

 

Spørsmål kan sendes til erlend@asroma.no