Contro la Dea

I kveld spilles, som kjent, Inter – Napoli, og utfallet her kan gi Giallorossi en hjelpende hånd hva andreplassen angår. I alle tilfeller ser tredjeplassen mer eller mindre sikker ut, men i og med at Napoli kommer på besøk om noen uker, kan andreplassen bli et faktum.

Roma har ikke slått Atalanta på ca. halvannet år, og vi husker sikkert alt for godt den unaturlig bra bortekampen Edoardo Rejas gutter hadde på Olimpico i november. Tar vi med at Atalanta både slo Milan og Bologna i sine to siste hjemmekamper, forstår man raskt at dette ikke bare blir å møte opp og hente poengene.

Til tross for 8 poeng ned til Palermo, under streken, har ikke nedrykksspøkelse sluttet å rasle med kjettingene rundt midnatt helt enda, så vertene har fremdeles poeng å plukke. Dette må de klare uten Cigarini og de Roon som er suspenderte, samt Diamanti og Camora. Det spekuleres i at Edy Reja vil starte med disse: Sportiello; Masiello, Toloï, Paletta, Dramé; Kurtić, Migliaccio, Freuler; D’Alessandro, Pinilla, Gómez.

I tillegg til gjensyn med Toloï og D’Allessandro, befinner Marco Borriello seg på benken.YlBLsDt

For Spalletti er Radja Nainggolan tilbake, og belgieren har vist seg å bli svært viktig i Toscanerens Romalag, med hans briljante tolkning av Perrotta-rollen. De Rossi er fremdeles litt usikker, men er på vei til å bli 100% kampklar, så det ventes at Keita tar plass på midten, mellom Nainggolan og Pjanić, da han, ifølge, Spalletti har spilt bra i det siste.  I midtbaneleddet er det nettopp Keita og Pjanić som er gule kort unna suspensjon.

Bakover på banen, skal det ikke være nødvendig med utskiftninger. Florenzi har mer eller mindre overtatt som høyre back, og på andre siden finner vi Lucas Digne, som i likhet med Keita og Pjanić er ett gult unna spillefri. Midtstopperne blir, ikke overraskende, Antonio Rüdiger og ettertraktede Kostas Manolas.

Dersom Edin Džeko sliter med et muskulært problem, vil han, ifølge Spalletti, ikke starte i morgen, noe som åpner for Francesco Totti. Rapportene fra dagens treningsøkt har enda ikke kommet undertegnede til kjenne, og det er fremdeles usikkert hvem som blir flankert av Diego Perotti og Mohammed Salah.

Buret voktes av Szczęsny.

Otu8iVo

Da Gyömbér, Uçan og Iago Falque er skadd, ser benken slik ut: De Sanctis, Zukanović, Leandro Castán, Emerson, Maicon, Torosidis, De Rossi, Vainqueur, Strootman, El Shaarawy, Totti og Sadiq.

Dommer er Massimilliano Irrati.

Kampen vises 12:25 på Viasat Sport og på viaplay.no.

DAJE!!

Dagens fun-fact: Atalanta er den klubben som har vært lengst i Serie A uten å vinne Scudetto. I år er klubben inne i sin 56. sesong.