Tottis nye kontrakt ferdigforhandlet?

Det er ikke mange ukene siden pessimismen rådet både i pressen og rundt omkring i de mange Roma-forum og diverse sosiale mediers fansider når det gjaldt Francesco Tottis utsikter for nok en sesong i klubben der han hører hjemme. Men ting har snudd siden den gang. Fansen, pressen, Spalletti og til slutt Pallotta, har alle snudd – og nå kan det se ut som at partene virkelig nærmer seg en avtale som sikrer ett siste år for Il Capitano. En sannsynlig tredjeplass vil smake litt mindre bittert om dette skulle vise seg å være sannheten.

Foreløpig er det ingenting fra offisielt hold, men Gazzetta kunne tidligere i dag melde at det skal dreie seg om en kontrakt som er verdt €1.1 millioner. I tillegg skal det ha blitt gjort klart at Totti beholder all inntekt på de av sine image-rettigheter som ikke er direkte relatert til klubben.

I andre nyheter kryr det av rykter om både Nainggolan og Pjanic sine respektive fremtider i Roma. Dette har, og vil trolig fortsette å prege nyhetsbildet rundt klubben de nærmeste ukene. Pengemessig skal Roma ha sagt nei til et bud fra Chelsea på rapporterte £23 millioner. Pjanic, på sin side skal ha en utkjøpsklausul på €38 millioner, og pengesterke klubber som både Barcelona, PSG og Juventus (!!) har blitt nevnt.

Selvsagt håper de aller fleste Romanisti med sinnet i behold at begge blir værende akkurat hvor de er foran neste sesong. Men Roma har solgt spillere som virker uunværlige for klubben tidligere. Både Benatias og Lamelas salg var tøffe å svelge for mange. Romas finanser vil sannsynligvis kreve et relativt stort salg i sommer, men det er lov å håpe.

I tråd med dette kan undertegnede anbefale en god artikkel som tar for seg hvem Romas trolig nye keeper Alisson Becker er, og også hvorfor han passer som hånd i hanske for en klubb med en økonomisk filosofi og innfallsvinkel som det Pallotas Roma har.