Farvel, Salih Uçan

Salih Uçan er på vei tilbake til Istanbul og til Fenerbahçe. Den lange tynne tyrkeren med den flotte krøllete afroen, den frekke barten og den slepne teknikken fikk det aldri helt til i Roma, hverken under Rudi Garcia eller Luciano Spalletti. Men det var liksom nesten hele tiden, noe som kan forklare hvorfor han aldri fikk muligheten til å ta en sesong på lån et annet sted, som vi nylig har sett har vært av stor nytte for spillere som Leandro Paredes og Antonio Sanabria. Dessverre er det vanskelig å argumentere imot at Uçan muligens kan ha kastet bort to essensielle år av sin utvikling.

En spiller hvis kjøpsopsjon trolig vil bli benyttet er Lucas Digne. Selv om det ikke blir i første instans. I følge Gianluca Di Marzio skal det være to muligheter: Enten vil Roma forsøke å forhandle ned beløpet til den nåværende kjøpsopsjonen (€18 millioner) eller fornye lånet, da med en obligatorisk kjøpsopsjon på €15 millioner.

Når det gjelder Stephan El Sharaawy skal Roma være interessert i å få avtalen i boks så fort som mulig. Det skal dreie seg om et beløp på omtrent €13 millioner. Før øvrig ventes det at Francesco Totti sin nye kontrakt skal offentliggjøres mandag.