Pjanic på vei til rivalen

Det kan se ut som magikeren Miralem Pjanic forsvinner ut portene på Trigoria denne sommeren. pjanic juventus

 

Miralem Pjanic har brakt stor interesse rundt om kring i toppklubbene i Europa etter en strålende sesong for Roma. Nå går de sterkeste ryktene i mot at bosnieren kan forlate Roma etter 4 sesongen til fordel for Juventus som allerede skal ha en avtale med spilleren selv i følge Di Marzio. Roma ønsker ikke å selge Pjanic til Juventus, men i hans nåværende kontrakt er det en utkjøpsklausul på €38M. «Vi ønsker ikke å selge Miralem, men hvis noen benytter seg av utkjøpsklausulen er det ingenting vi kan gjøre.» Juventus har ikke lagt hele summen på bordet enda, og prøver nå å inkludere en spiller som Zaza eller Berardi for å gjøre prisen litt billigere.

Radja Nainggolan har en god stund vært linket til Chelsea, men etter søndagens kamp mot Norge sa Nainggolan følgende: «Chelsea er en mulighet, jeg vil utvikle meg som spiller og det vil gjøre det mye bedre for meg økonomisk. Penger er ikke det viktigste og jeg tviler sterkt på at jeg får en bedre livskvalitet ved å dra dit. Jeg har bygd et hus i Roma og det er alltid sol, livet er ikke bare fotball. Kan du se meg flytte til England hvor det alltid regner?» Til Gazzettaen sa han i dag: «Det har alltid handlet om mine preferanser. Jeg liker Roma og jeg er fornøyd i Roma og det er her jeg ser for meg fremtiden min.» Chelsea skal etter rapportene tilbudt Roma over €35M, men Roma har avslått budet. James Pallotta sa i går at Nainggolan ikke kommer til å dra noen steder.

Chelsea og Antonio Conte må muligens se Nainggolan glippe, men gir seg ikke med det og prøver videre å få signert Antonio Rüdiger. Rüdiger er for tiden med det tyske landslaget og gjør seg klar for EM og Roma skal ha prissatt midtstopperen til €30M etter å ha signert han for €9M for en uke siden (opsjon på kjøp). Hvis Rüdiger selges blir det eventuelt tredje gangen på fire år Roma selger en midtstopper med meget stor profitt etter at de kun har spilt ett år i klubben (Marquinhos 2013, Benatia 2014).

Av spillere inn så jobbes det på spreng for å få gjort permanente overganger ut av El Shaarawy og Digne som begge to har ytret ønske om å forbli i Roma.