Roma enige med Kovacic?

Husker du Mateo Kovacic? Den kroatiske midtbanespilleren ankom Inter i 2013 som et massivt talent fra Dinamo Zagreb. Til tross for et ubestridt talent slo han vel aldri riktig gjennom i den grad interisti hadde håpet på. I august i fjor forsvant han, i en noe uventet overgang, til Real Madrid for €29 millioner. I den spanske hovedstadsklubben har Kovacic, ikke overraskende, fått lite tillit.

Men nå kan det være at Roma ønsker å hente midtbanejuvelen tilbake til Italia. I følge Gazzetta dello Sport og Roma-baserte Corriere dello Sport skal nemlig Sabatini og Roma ha kommet til enighet med Kovacic om rammene for en kontrakt. Kovacic ønsker å komme seg bort fra Madrid for å spille regelmessig på det som er et kritisk stadie i hans karriere. Real Madrid på sin side skal være innstilt på et salg.

Roma vil nok, i tradisjon tro, hente Kovacic på lån med opsjon på kjøp. Real Madrid skal ikke være fremmede for en sånn løsning, men ønsker at kjøpsopsjonen skal være obligatorisk. Forhandlingsklimaet skal med andre ord være ganske godt før Roma begynner samtalene med de nylige kronede Champions League-mesterne.

Til slutt tar vi med at Torino skal ha lyst på både Adem Ljajic og Iago Falque. Roma ønsker å kvitte seg med begge, samtidig som det er en dårlig skjult hemmelighet at Roma har sansen for Torinos høyreback Bruno Peres. Sabatini skal være villig til å legge €10 millioner på bordet pluss en spiller for å sikre seg brasilianeren. I tillegg skal Ljajic ha lyst til å spille under sin landsmann Sinisa Mihajlovic i Torino.