Rykteoppdatering 26/6

Mange store og mindre navn ryktes både inn og ut av hovedstaden om dagen. Det aller mest spekulative og ekstreme ryktet kom for et par dager siden, da noen antydet at Zlatan skulle være på vei til Roma etter at partene hadde blitt enige om en kontrakt. Selv om Zlatan og hans kone kanskje er på utkikk etter en bolig i byen vil vi nok, spesielt etter at Sverige røk ut fra EM allerede onsdag kveld, få se Ibra i United-drakt og med United-lønn innen kort tid.

Et annet navn ryktet på vei inn som hever noen øyenbryn rundt omkring er Medhi Benatia. Marokkaneren skal ha uttrykket villighet til å gå ned i lønn, noe som passer Sabatini ypperlig. Sabatini er også selvfølgelig mest lysten på å gjøre avtalen til et lån med opsjon på kjøp, mens Bayern er mest interessert i å få det hele unnagjort, kanskje i form av en slags avbetaling. Altså en mulig kontroversiell retur for en spiller som unektelig spilte mange kamper av høy kvalitet for Roma (og scoret noen imponerende mål) i løpet av sin ene sesong i klubben.

Arkadiusz Milik skal være Sabatinis førstevalg i angrep om dagen, uten av noen særlig detaljer om forhandlinger har kommet frem foreløpig. 1990-fødte Nikolas N’Koulou er en annen midtstopper som blir linket til Roma. Ettersom kontrakten hans med Marseille går ut i slutten av denne måneden. Ryktene om Newcastles Wijnaldum har også gått non-stop siden salget av Miralem Pjanic. Til og med Christian Eriksen har blitt foreslått som bosnierens erstatning, som en del av en avtale som tar Antonio Sanabria til Tottenham.

Både Atalanta og Bologna har gjort seriøse forespørsler om Juan Iturbe i løpet av den siste uken, men Spalletti skal ha ytret et ønske om å evaluere paraguyaneren før et eventuelt salg eller lån – kan Iturbe få en sjanse til å vise seg selv fra en annen side under Spalletti? Edin Dzeko kan også være på vei ut. Inter skal være interessert i spilleren dersom Mauro Icardi skulle bli solgt i løpet av sommeren. Roma skal imidlertid kun være villige til et direkte salg, og ingen låneavtale av noe slag. Til slutt ser det ut som at Seydou Doumbia vil få viljen sin og ende opp i Basel på lån.

Det forventes hektisk aktivitet så snart EM nærmer seg slutten.