2016/17 er i gang!

I går lanserte Roma sine nye hjemmedrakter, og i dag ankom spillerne (utenom de som har forlenget ferie) Villa Stuart for sine medisinske tester. Dermed har startskuddet for den nye sesongen virkelig gått.

Flere av spillerne snakket med media, deriblant floppen Juan Iturbe, som håper på en ny vår under ledelse av Luciano Spalletti:

– Jeg kan ikke vente på å bli kjent med Spalletti. Selv da jeg var på utlån fulgte jeg nøye med på ham og laget. England var en fin erfaring, men nå er jeg her for å bli og jeg ser fram til å møte lagkameratene mine. 

En som definitiv ikke kan karakteriseres som en flopp er argentinske Diego Perotti, som ankom fra Genoa i januar:

– Et lag som vårt bør sikte seg inn på Scudettoen og vi bør prøve å komme langt i Champions League. Jeg er sikker på at pre-season blir hard, men det er jeg vant til. Alle som kjenner Gasperini, som jeg hadde i Genoa, vet at han kjører spillerne veldig hardt. I mine øyne er det en bra ting, jeg trenger å trene. 

En som endelig får en full oppkjøring, bank i bordet, er Kevin Strootman. Nederlenderen avsluttet sesongen med tre landskamper, noe som har hjulpet ham på veien mot gamle høyder:

– Det var perfekt. Jeg spilte tre kamper på ti dager, noe som betydde at jeg fikk trent to uker ekstra og spilt kamper. Jeg føler meg bra og kneet kjennes bra ut. Vi trenger å være 100 % i form om fem-seks uker så vi er klare til Champions League-play off.

Dermed er sesongen til Roma i gang, se opp for hektisk aktivitet i ukene som kommer!