Offisielt: Mario Rui er Roma-spiller

ruiroma

Den 25 år gamle venstrebacken Mario Rui signerte fredag en låneavtale med Roma fra Empoli. Roma betaler €3M for spilleren, med €1.5M i eventuelle bonuser. Avtalen inkluderer også en kjøpsopsjon på €6M som Roma kan bli nødt til å aktivere hvis Rui spiller et vist antall kamper melder Roma på sine hjemmesider.

Mario Rui har vært en viktig del av Empoli-laget siden han ankom i 2013 og var med å rykke opp fra Serie B til Serie A. Siden opprykket har Rui spilt 80 Serie A-kamper hvor han har 2 mål og 2 assist. Med 2 mål og 2 assist er det treffende at han har valgt draktnummer 22.

Roma har nå 3 venstrebacker i stallen ettersom de har fornyet lånet av Emerson Palmieri (ikke offisielt, men alt tyder på det) i tillegg til den mer ukjente Moustapha Seck som ble hentet gratis fra Lazio for et par dager siden. I tillegg figurerte Zukanovic på venstrebacken i fjor så det virker som om Roma begynner å se seg fornøyd på den plassen.

Dette tyder da på at Lucas Digne ikke blir å se i Roma-trøya neste sesong. Franskmannen er for tiden opptatt med EM og låneavtalen med PSG har utløpt. Digne selv har uttalt at han ønsker å bli i Roma, men forhandlingene mellom klubbene har ikke ført frem.