Morgan De Sanctis til Monaco

Morgan De Sanctis har signert en ettårskontrakt med AS Monaco.

Burvokteren ankom Roma fra Napoli i forkant av 2013/14-sesongen. En signering de fleste eksperter og fans møtte med en god dose skepsis. De Sanctis, med tilnavnet Superfly, stilnet imidlertid raskt kritikerne. Med solid keeperspill, men først og fremst en enorm og profesjonell tilstedeværelse, var De Sanctis en nøkkelspiller i Rudi Garcias første sesong som sjef på Olimpico.

I likhet med resten av laget fikk De Sanctis en nedtur den påfølgende sesongen, mens han i 2015/16 stort sett måtte se Szczesny vokte målet til giallorossi. Mange trodde De Sanctis skulle bli en del av keeperteamet også kommende sesong, men slik blir det altså ikke. Så høyt ansett var De Sanctis som person at han skal ha vært aktuell for en rolle i Romas administrasjon, men nå har altså Superfly valgt å fortsette karrieren i Frankrike. Da gjenstår det bare å takke Morgan for hans innsats og dedikasjon til AS Roma de siste tre sesongene. Grazie Morgan!

En tydelig preget Morgan De Sanctis legger ned blomster foran Curva Sud til minne om far og sønn Stefano og Cristian som mistet livet i en bilulykke på vei hjem fra Olimpcio

En tydelig preget Morgan De Sanctis legger ned blomster foran Curva Sud til minne om far og sønn Stefano og Cristian som mistet livet i en bilulykke på vei hjem fra Olimpcio