Disse kan Roma møte

Den 16. august sparkes det siste hindret før sesongens gruppespill i Champions League i gang. Roma må igjennom en knalltøff play-off og hvem motstanderen blir avgjøres på fredag. 

nainggolan city

Noen øynet et lite håp om at Roma skulle bli seedet i play-offen, men da Ajax scoret 2 minutter før slutt ble «drømmen» brast. For at Roma skulle bli seedet måtte Young Boys slå Shakthar, Rostov slå Anderlecht og PAOK slå ut Ajax. Det siste skjedde altså ikke og Roma blir det høyst rangerte laget av de «useedede» lagene. Kun 0,5 koeffisientpoeng skiller Roma fra å være seedet, altså et uavgjortresultat istedet for et tap i Europa i løpet av de siste 5 sesongene hadde vært nok (1 poeng).

Trekningen skjer fredag 5. august. 

 

Disse 5 kan Roma trekke:

Manchester City (England)

Porto (Portugal)

Villarreal (Spania)

Ajax (Nederland)

Borussia Mönchengladbach (Tyskland)