Ny sesong for Roma Club Norvegia!

Om kun kort tid ruller serieballen i gang igjen i Italia. Luciano Spalletti har fått hele sommeren på seg til å forberede sine gladiatorer på de 38 forestående bataljene, og underdogene fra Roma skal gjøre et nytt forsøk på vippe tilsynelatende uovervinnelige Juventus fra tronen.

Men før Roma kan begynne å tenke på hvordan de skal vise Miralem Pjanic hva lojalitet betyr må de gjennom sesongens to viktigste kamper: Play-off til Champions League. I de senere år har det nærmest blitt slik at man er mer opptatt av å komme til Champions League enn å faktisk delta. Pengene rår den moderne fotballen, og for en klubb som Roma er det essensielt å kvalifisere seg til gruppespillet av rent økonomiske årsaker.

IMG_2427-1024x682

Men alle disse bekymringene ligger fortsatt foran oss. Nå er det på høy tid å ønske velkommen til en ny sesong i Roma Club Norvegia! I år har vi valgt å starte innmeldingen noe senere enn hva som har vært normalt, dette for å markere at det er ti år siden nettsiden asroma.no så dagens lys! En gjeng ivrige, norske romanisti bestemte seg for å slå et slag for alle de i vårt langstrakte land som har et bit av vårt hjerte i Italias evige hovedstad. I den anledning kommer vi gjennom august til å publisere saker som først så dagens lys for ti år siden. Her blir det blant annet hylling av Damiano Tommasi og lovord om stopperparet Chivu-Mexes. Gled dere!

Endringer av året

Hva gjelder årets sesong for Roma Club Norvegia gjør vi i år noen endringer:

Betaling av kontingent vil foregå via DnB-appen Vipps. Det hele er såre enkelt: Du åpner appen og velger ”send penger”. Deretter bruker du søkefeltet og skriver inn ”Roma Club Norvegia”. Vi vil da dukke opp under fanen ”Bedrifter og Organisasjoner”. Vi ber om at dersom du er nytt medlem legger ved din mailadresse. Dersom du er eksisterende medlem, men har byttet mailadresse setter vi stor pris på om du legger ved denne. Sesongens kontingent er satt til kroner 100,-.

Dersom du er kjapp i oppfattelsen har du allerede registrert at dette er lavere enn ved tidligere anledninger. Forklaringen på dette er enkel: Roma Club Norvegia sin eksistens avhenger av at vi senker utgiftene vi har hatt de senere årene betraktelig. Dette medfører at det i år ikke vil være en medlemspakke inkludert i medlemskontingenten. Utgifter knyttet til disse, produksjon, frakt og ikke minst utsendelse, gjør at vi i år tar vekk medlemspakken og halverer medlemskontingenten istedenfor å heve kontingenten og sende ut en ny pakke.

I tillegg har vi stått overfor andre økonomiske utfordringer, blant annet en betydelig vekst i AIRC-kontingent (RCN ligger under AIRC) og en hissig Euro-kurs. I tillegg til dette kommer utgifter til å dekke driften av asroma.no.

Roma Club Norvegia sin primæroppgave er å hjelpe norske romanisti når dere skal på kamp for å bivåne Totti, De Rossi og Florenzi. En mail til oss, så skal billetter være kjapt i orden. Dermed er alt styr og ståk som kan følge med det å få noe gjort i Italia allerede ryddet av veien før du reiser sørover. I tillegg arrangerer vi gruppetur for medlemmer hver sesong, og de siste sesongene har vi også fått til to turer i løpet av sesongen. Det er disse tingene som først og fremst er det vi i Roma Club Norvegia driver med, og vi håper derfor på forståelse for at vi velger denne løsningen i år, slik at supporterklubben kan trave videre inn i fremtiden med lyse utsikter.

Vi håper derfor at du, uavhengig om du skal på kamp denne sesongen, ønsker å være med å støtte oppom Roma Club Norvegia, den største supporterklubben for en italiensk klubb i Norge, og det norske fellesskapet rundt AS Roma. Dersom du vippser 200 kroner når du betaler medlemsavgiften kan du velge en ting som har vært i tidligere medlemspakker. Dette inkluderer lommebøker, skjerf, luer og vimpler. PS: Dersom du ønsker å opprettholde/åpne familiemedlemsskap legger du på kroner 50,- pr. medlem. Navnet dette/disse medlemmene må skrives i Vipps sitt meldingsfelt. Du kan kun melde inn medlemmer som bor på samme adresse som deg selv.

Vi håper du, gammelt medlem som nytt, vil være med i det norske fellesskapet som til syvende og sist dreier seg om én ting: Kjærligheten til AS Roma (og Francesco Totti)! DAJE!!!

 

CTZ7X76WwAApOjW