Roma nærmer seg Bruno Peres

Sabatini har virkelig satt mercato-bilen i gir de siste dagene og kan allerede i morgen eller tirsdag ha skaffet Roma en bunnsolid forsterkning.

Med Vasilis Torosidis på transferlista og en Alessandro Florenzi som fortsatt ikke egentlig er høyreback, trenger Roma en til å bekle denne posisjonen. Både i fjor sommer og i år har klubben vært linket til Torinos brasilianske back Bruno Peres, uten at noe har formalisert seg. De siste dagene har imidlertid Sabatini gjort store fremskritt med hensyn til å skaffe seg signaturen til Peres.

Di Marzio melder at Torino og Roma skal være enige om en overgangssum på mellom €15 og €17 millioner for brasilianeren. Det som gjenstår skal etter sigende være å strukturere avtalen. Av økonomiske årsaker ønsker Roma å hente Peres på lån med obligatorisk kjøpsopsjon, og nå diskuterer klubben hvor mye av summen som skal dekke henholdsvis lån og utkjøp. Torino skal også ha fått med en videresalgsklausul på 25 %.

Den fremoverrettede backen kom til Torino i 2014 og har siden spilt fast for Granata. Aller best huskes han nok for scoringen borte mot Juventus i Torino-derbyet, der han raidet fra egen banehalvdel og parkerte halve Juve-laget før han sette ballen kontant bak Gianlugi Buffon. Nå sitter han imidlertid i ro og venter på klarsignal til å reise til Roma.