Foran Roma -Austria Wien

Torsdag aften klokken 2105 er det igjen duket for Europa League på Olimpico, da Austria Wien kommer på besøk. Østerrikerne ligger i skrivende stund på samme poeng som Roma, etter å ha, akkurat som giallorossi, spilt uavgjort mot Viktoria Plzen og vunnet mot Astra Giurgiu.

Som har vært kjent i noen dager nå har skadelisten til Roma utvidet seg ytterligere etter helgen. Både Diego Perotti og Bruno Peres er bekreftet ute i tillegg til de gamle kjente allerede ute med langtidsskader. Spalletti har regelrett bekreftet at Gerson, Alisson og Totti definitivt vil få spilletid i morgen, og det samme gjelder nok også godeste Stephan El Sharaawy. Il Faraone uttalte til Romas offisielle nettside i dag at han føler seg i meget bra form og at han er klar til å bevise hva han er verdt. Trolig vil han også få sjansen fra start i morgen. Når det gjelder Strootman er ting noe mer uklart: kanskje spiller han, kanskje ikke. Svaret på dette vil også gi svar på hvorvidt vi får se Radja Nainggolan også. Og til slutt så er Manolas også litt i tvil. Vi prøver oss på følgende oppstilling fra start:

Roma, 4-3-3: Alisson; Emerson, Jesus, Fazio, Florenzi; Paredes, Strootman/Nainggolan, Gerson; El Sharaawy, Totti, Iturbe.

 
Austria Wien ligger for øyeblikket på en fjerdeplass (dog med kun ett poeng opp til andreplass) i den østerrikske Bundesligaen, som hittil i sesongen har blitt dominert av Sturm Graz. Symptomatisk for Wien denne sesongen er at de både scorer og slipper inn veldig mange mål. Austria Wiens manager, gode gamle Thorsten Fink, har kun to skader å bekymre seg foran uttaket i morgen:  Ronivaldo og vanligvis førstevalg på midtbanen, Richard Windbichler. Tipper på følgende oppstilling:

Austria Wien, 4-5-1: Hadzikic; Larsen, Stronati, Filipovic, Martschinko; Holzhauser, Serbest, Pires, Grunwald, Venuto; Kayode

 

Vi gleder oss til kamp og kanskje spesielt til litt Totti. Daje!