Strootman suspendert

Det ble en gledens helg takket være Kevin Strootman og Radja Nainggolan. Scoringen til nederlenderen koster imidlertid Roma og midtbanespilleren dyrt.

Etter scoringen feiret Strootman ved å sprute vann i ansiktet på Lazios Danilo Cataldi, som igjen dro ned Strootman med et tak i kragen på Roma-spillerens drakt. Strootman gikk deretter teatralsk i bakken, og deretter startet voldsomme tumulter på sidelinjen. Nå har Strootman blitt ilagt karantene for oppførselen.

Strootman fikk gult kort av dommer Luca Banti, men dette ska ha blitt gitt for overdreven feiring. Siden filmingen til Strootman medførte at motspiller ble utvist, ilegges han nå to kampers karantene. Cataldi på sin side har fått suspensjon i én kamp.

Strootman går dermed glipp av to storoppgjør: Milan på Olimpico og Juventus i Torino.

Straffeutmålingen til Senad Lulic er enda ikke klar, men det ryktes at bosnieren ikke vil bli tiltalt for rasisme, men for usportslig opptreden. Dette reduserer en potensiell straff på 10 kamper til en suspensjon på to-tre kamper.