Disse kan Roma møte

Roma vant gruppen sin i Europa League ubeseiret etter å ha tatt 4 poeng mot samtlige av de tre andre lagene i gruppen, sist ble det 0-0 i et tamt oppgjør borte mot Astra som karret til seg 2. plassen i gruppa.

Fredag kl. 14:30 ble gruppespillet spilt ferdig og dermed alle gruppene ferdigstilt ettersom Sassuolo-Genk ble utsatt fra i går grunnet tåke og Sassuolo avsluttet sitt Europa-eventyr sist i gruppa etter 0-2 mot Genk.

Det er nå 32 lag igjen i Europa League etter at de 8 tredjeplassene i Champions League-gruppespillet har kommet inn i turneringen. Det er 16 seedede  lag som er de 12 gruppevinnerne i Europa League (inkl. Roma) og de 4 beste treerne i Champions League (Tottenham, København, Lyon og Besiktas

De seedede: Ajax (Nederland), APOEL (Kypros), Beşiktaş (Tyrkia), Fenerbahçe (Tyrkia), Fiorentina (Italia), Genk (Belgia) København (Danmark), Lyon (Frankrike), Osmanlıspor (Tyrkia), Roma (Italia), Schalke (Tyskland), Shakhtar Donetsk (Ukraina), Sparta Praha (Tjekkia), St-Étienne (Frankrike), Tottenham (England), Zenit (Russland)

Roma kan møte følgende lag i 16-delsfinalen:

Anderlecht (Belgia),  Athletic Bilbao (Spania), AZ(Nederland), Celta Vigo (Spania), Gent (Belgia), Hapoel Beer-Sheva (Israel), Krasnodar (Russland), Legia Warszawa (Polen), Ludogorets (Bulgaria), Manchester United (England, Mönchengladbach (Tyskland), Olympiacos (Hellas), PAOK (Hellas), Rostov (Russland), Villarreal (Spania)

*I tillegg er Astra (Romania) blant de useedede, men ettersom de var i samme gruppe som Roma kan de ikke møtes i 16-delsfinalen.

Trekningen skjer førstkommende mandag 12. desember kl. 13:00.