Roma nærmer seg Rincon

Massara og Roma har begynt å snirkle seg på sine utvalgte januar-bytter. Aller nærmest skal de være Genoas midtbanespiller Tomas Rincon.

Det er repubblica.it som melder at Roma kan komme til å betale ca. € 8 millioner for spilleren, og operasjonen kan være i form av et lån med en obligatorisk utkjøpsklausul når spilleren har spilt et visst antall kamper.

Den snart 29 år gamle midtbanespilleren fra Venezuela har vært i Genoa siden 2014, før det spilte han over 100 kamper for tyske Hamburg SV. I tillegg er han snaue 20 kamper unna å runde 100 oppdrag med flagget på brystet, for et land han i tillegg bærer kapteinsbindet for.

Roma er ute etter å styrke bredden i midtbaneleddet, spesielt ettersom Gerson kan forsvinne ut på lån i januar.

Andre navn som har blitt løst ryktet til Roma er PSGs Jése og Villareals Pato. Roma skal også sterkt vurdere å hente hjem Lorenzo Pellegrini fra Sassuolo til sommeren. Roma solgte Pellegrini til Sassuolo før inneværende sesong og han signerte en femårskontrakt. Roma har en tilbakekjøpsklausul, men prisen vil øke hver sommer. Skulle Roma hente hjem Pellegrini til sommeren vil prisen trolig ligge rett under €10 millioner. Begge Milano-klubbene skal også være interesserte.