Gruppetur 2017: Roma-Genoa 28. mai

Tradisjonen tro blir det gruppetur til den evige stad ved sesongslutt. I det som etter alt å dømme blir Francesco Tottis siste sesong som spiller, blir det vanskelig å sette kursen mot Roma uten antydningen til en klump i halsregionen, men også desto viktigere. Det er nemlig ikke bare vår legendariske nummer 10’s siste hjemmekamp som står for tur når vi ankommer Roma sent i mai.

CTZ7X76WwAApOjWSiden den første, riktignok uformelle gruppeturen i 2009, har gruppeturene til Roma Club Norvegia vært et fast innslag på vårparten av hver sesong. Vi har opplevd seire, tap og et par innbitte uavgjort-kamper (hvorav den mest intense undertegnede kan huske var 1-1 mot Lazio i 2013, i det som skulle vise seg å bli det siste derbyet byens administrasjon tillot å spilles på kveldstid).  Ved siden av selve kampen har vi også tradisjonelt arrangert en større fellesmiddag i sentrum av byen, etterfulgt av en aldri så liten tur på byen for de som ønsker det. Vi har opp gjennom årene skapt en del uforglemmelige øyeblikk sammen på disse gruppeturene, og uansett om du er en garvet veteran eller om dette blir din første tur med oss, så kan vi garantere en opplevelse du sent vil glemme.

Våren 2013 ble det også innført en ny tradisjon vi akter å unadjustednonraw_thumb_fba6unadjustednonraw_thumb_fc9dholde ved like i år, nemlig turneringen mot de andre skandinaviske
supporterklubbene (samt den italiensk-britiske banden Lupi di Londra). I den første turneringen gikk vi som flere kanskje husker helt til topps da vi slo danskene på golden goal i finalen, mens det i 2015 ble et surt tap mot svenskene. Det som felte oss i sistnevnte turnering var en smal tropp og fraværet av en skikkelig keeper, derfor håper vi så mange som mulig benytter anledningen til å delta denne gangen. Forrige turneringen foregikk på fotballskolen til selveste Totti i Longarina, rett utenfor byen, og planen er å spille også årets turnering der. Det eneste kravet som stilles til deltagelse er fotballsko og godt humør, samt den nødvendige motivasjonen til å smadre de nordiske naboene våre
.

Videre informasjon om gruppeturen vil bli sendt ut på mail til de som er interesserte, det samme gjelder deltagelse i turneringen.

Påmelding vil foregå gjennom dette skjemaet og fristen er satt til 1. mars. 

Da Roma ikke har lagt ut billettene for salg ennå kan vi ikke garantere hva pris på billettene vil bli eksakt, men de er ventet å ligge på mellom 67 og 82 euro for Tribuna Tevere der vi har garantert billetter gjennom AIRC. Dette vil vi komme med informasjon om så fort det blir lagt ut for salg. Da dette potensielt er den siste kampen til Totti ønsker vi å levere inn listene med bestilling før billettene blir lagt ut for salg slik at vi kan garantere billetter til alle.

Vi anbefaler å booke reise slik at man er i Roma tidlig fredag da det er mulig at turneringen og middagen vil holdes denne dagen. Det jobbes med å få et offisielt besøk fra AS Roma under middagen.

De som ønsker å bidra til laget under fotballturneringen skriver dette i eget felt i påmeldingsskjemaet

NB. Roma Club Norvegia tar ikke ansvar for reise og opphold, dette må den enkelte ordne privat, men alle spørsmål kan rettes til erlend@asroma.no

Forza Roma!