Før Roma-Sampdoria

Roma spilte faktisk ikke en eneste Coppa Italia-kamp i løpet av hele 2016 og det er dermed et gledelig gjensyn når den italienske Coppaen begynner for Romas del torsdag kveld på Olimpico. 

 

For etter en pinlig exit i fjor mot lille Spezia i 8-delsfinalen er det en revansjesugen gjeng som tar fatt på et nytt cup-eventyr.

Motstander i år er Sampdoria som på veien til 8-delsfinalen har slått Bassano (3-0) og Cagliari (2-0). I Serie A har det gått så som så med Sampdoria som ligger på 13. plass. og har ikke vunnet på de fem siste kampene. Sist ble det 0-0 hjemme mot Empoli.

For Romas del ser det mye lysere ut og står nå med 7 seire på de 8 siste kampene i Serie A. Innbyrdes mellom lagene har Roma hatt et godt tak på Sampdoria og har vunnet 4 av de 5 siste kampene mellom lagene på Olimpico, inkludert siste gang de møttes i Coppa Italia tilbake i 2014 da Roma vant 1-0 etter en tidlig scoring av Torosidis i en eller sørgelig kjedelig kamp.

Spalletti velger nok å gi noen «nye» sjansen i morgendagens kamp og det er i hvert fall ventet at Alisson får prøve seg i målet til fordel for Szczesny som har vært glimrende den siste tiden. I forsvar får en nok se Vermaelen i stedet for Manolas som kan få fortjent hvile. På vestre vingback er det ventet at Mario Rui endelig får sjansen etter å ha vært skadet i første halvdel av sesongen, mens Gerson, Totti og El Shaarawy også er ventet å få starte.

Forventede lagoppstillinger:

ROMA (3-4-1-2): Alisson; Vermaelen, Fazio, Juan Jesus; Bruno Peres, Gerson, De Rossi, Mario Rui; Totti; El Shaarawy, Dzeko

SAMPDORIA (4-3-1-2): Puggioni; Pereira, Skriniar, Silvestre, Pavlovic; Linetty, Cigarini, Mpalombo; Bruno Fernandes; Budimir, Schick.

 

Kampstart torsdag kl. 21.00