Caso Defrel

Mannen som spiller hovedrollen i inneværende overgangsvindu sin største saga for Roma sin del er og blir Gregoire Defrel. At det har foregått forhandlinger mellom klubbene er ingen hemmelighet, men gapet mellom det Sassuolo ber om og det som Roma er villig til å betale, har forblitt i videste laget.

Defrel selv sies å ha ‘lovet seg selv’ til Roma om forhandlingene etterhvert skulle lykkes, og Roma og Massara ser ikke ut til å gi seg. Etter sigende skal partene møtes i Milan i dag for en avgjørende runde. Roma skal være villige til å tilby €15 millioner pluss to unggutter i form av Riccardo Marchizza og Lorenzo Pellegrini (sistnevnte er allerede er på et vellykket lån hos Sassuolo). Det skal isåfall dreie seg om et lån frem til juni 2018, da det ovvennevnte beløpet obligatorisk må betales.

Flere mediekilder har også meldt at Emanuele Giaccherini skal være interessert i en overgang til Roma. Veteranen, som spilte et noe overraskende godt EM for Italia i sommer skal i følge sin agent være lei av å sitte på benken i Napoli, og det sies at Spalletti skal være villig til å gi ham en sjanse i hovedstaden. Dog virker det som at De Laurentis slett ikke er interessert i å selge til en av sine største rivaler.

Til slutt kan vi melde at Spalletti også har pekt ut Atalantas Franck Kessie som et mål til sommerens overgangsvindu. Roma må dog sannsynligvis regne med en hel del konkurranse, da ivorianerens meget sterke prestasjoner så langt denne sesongen har tiltrukket seg oppmerksomhet fra flere pengesterke klubber både innad og utenom Italias grenser.