Grenier debuterer

Clement Grenier ankom Roma fra Lyon i januar. Foreløpig har han til gode å debutere for A-laget, men på lørdag trakk han i Roma-farger for første gang.

Både han og Gerson spilte da Romas unge lovende tok i mot Pisa på Tre Fontane. Grenier fikk 62 minutter. Gerson, som var på vei til Lille i januar helt til overgangen kollapset i 12. time, bar kapteinsbindet for Roma.

Det var imidlertid ikke disse to som satte det største stempelet på oppgjøret. En av de mer spennende spillerene på Romas juniorlag for øyeblikket, spissen Marco Tumminello, dunket inn tre mål. Det samme gjorde Eduardo Soleri. Ellers noterte Gerson og Keba seg for én scoring hver i oppgjøret Roma vant 8-1.

Et ålreit substitutt i en helg der A-laget ikke skal ut i kamp. Ikke før på tirsdag skal Totti og co. kjempe om poeng når Fiorentina kommer på besøk, der Roma forhåpentligvis kan revansjere tapet fra Artemio Franchi.

Klubben rapporterte lørdag om skadene til både Diego Perotti og Juan Jesus. Ingen av skadene skal være spesielt alvorlige, og begge blir vurdert fra dag til dag. Forhåpentligvis kan de være klare til tirsdagens oppgjør på Olimpico.

Roma spilte ingen spesielt god kamp da de slo Cesena ut av Coppa Italia i midtuka. Det hold imidlertid at Francesco Totti ekspederte en straffe i mål etter 96 minutter. Det betyr semifinale. Der venter ingen andre enn byrival Lazio. Dobbeltoppgjørene har blitt berammet til henholdsvis 1. mars og 5. april. Oppgjørene gir Roma en sjanse til å revansjere den bitre mai-dagen i 2013.