Foran Roma – Fiorentina

Etter en helg uten aksjon for Roma er det duket for en aldri så liten sjeldenhet i form av en tirsdagskamp denne uken, da Paulo Sousa og Fiorentina kommer på besøk til Olimpico. Møtene med Viola har de senere årene vært jevne og underholdende, og det er ingen grunn til å tro at morgendagen vil bli et unntak – begge lag har nemlig all grunn til å være meget sultne etter tre poeng.

Roma, som ble (forhåpentligvis midlertidig) sendt ned til tredjeplass bak Napoli etter sistnevntes overhøvling av Bologna lørdag, vil være ute etter å slå tilbake etter det svake resultatet mot Sampdoria forrige serierunde. Spalletti kan stort sett velge fritt i troppen, selv om både Juan Jesus, Perotti og Vermaelen er noe tvilsomme med hver sin småskade. Salah er selvsagt ikke tilbake helt ennå, men vi vil trolig få se nysigneringen Clement Grenier på benken i morgen. Vi tror på følgende lagoppstilling:

Roma, 3-4-2-1: Szczesny; Rudiger, Fazio, Manolas; Emerson, De Rossi, Strootman, Bruno Peres; Nainggolan, El Sharaawy; Dzeko

Fiorentina kommer fra en rekke brukbare til sterke prestasjoner, inkludert en seier mot Juventus. Sousas menn slet imidlertid i forrige runde med å ta med seg alle poengene hjem fra lille Pescara, men det bor mye kvalitet i laget i lilla. Kalinic og Saponara, samt Dragowski er alle ute med diverse skader. Sannsynlig førsteellever er som følger:

Fiorentina, 3-4-2-1: Tatarusanu; Astori, Rodriguez, De Maio; Oliveira, Badelj, Vecino, Chiesa; Valero, Bernadeschi; Babacar

Avspark er 2045 og kampen finner du direkte på Viaplay.