Lunsj i Crotone

Søndag klokka 12.30 ruller ballen i Crotone, når hjemmelaget får storfint besøk fra hovedstaden.

Roma har ikke mye valg; de må vinne over nyopprykkede Crotone, ettersom Napoli enkelt tok seg av Genoa på fredag. Det betyr at Hamsik, Mertens og co. ligger foran Roma på tabellen med sine 51 poeng, ett poeng foran giallorossi.

Crotone på sin side kjemper desperat for å unngå en snarlig retur til Serie B. Laget fra Calabria, med tvilsomme mafialinker, ligger nest sist med stusselige 13 poeng. Det betyr at Nicolas gutter har hele ni poeng opp til Empoli og trygg grunn. Rhodén er ute for vertene, mens det trolig blir et gjensyn med de tidligere Roma-spillerne Adrian Stoian og Aleandro Rosi. Andre forholdsvis kjente navn på Crotone inkluderer Mesbah, Ceccherini og Criestig.

Roma filleristet på imponerende vis Fiorentina tirsdag, og tar utvilsomt med seg en godfølelse til Crotone. Når det er sagt er Roma langt svakere borte enn hjemme, men det faktumet er ikke i nærheten av å skyve på favorittstempelet Roma har søndag. For selv om Totti er ute med sykdom er to offensive brikker igjen tilgjengelige for Luciano Spalletti. Diego Perotti er tilbake fra skade, mens Salah (som riktignok satt på benken tirsdag) er 100 % fit for fight igjen etter å ha tapt finalen i Afrikamesterskapet med Egypt. Til sammen har de to bidratt med 14 mål og åtte målgivende i sesongens Serie A, så Roma stiller styrket til oppgjøret.

I det motsatte oppgjøret vant Roma 4-0 etter to mål av Dzeko, samt ett fra henholdsvis Salah og El Shaarawy. I tillegg reddet Szczesny en straffe fra Palladino, som for ordens skyld har blitt solgt til Genoa.

Forventede lagoppstillinger:

CROTONE (4-4-2): Cordaz; Rosi, Ferrari, Ceccherini, Mesbah; Sampirisi, Criestig, Capezzi, Stoian; Trotta, Falcinelli

ROMA (3-4-2-1): Szczesny; Manolas, Fazio, Rüdiger; Peres, De Rossi, Strootman, Emerson; Nainggolan, Salah; Dzeko

Oppgjøret sparkes i gang klokka 12.30 og vises på Viasat Sport og Viaplay.

DAJE ROMA!